CONTACTEAZA-NE

0774676575

Întrebări Mango

Întrebări frecvente

Planul de marketing asigură o planificare eficientă a bugetului tău, astfel încât să obții mai mulți clienți, mai multe vânzări cu un cost mai mic.

Strategia de marketing presupune o analizare detaliată a pieței, a publicului țintă, a competiției și stabilirea unor obiective necesare  promovării firmei tale.

O campanie PPC sau Pay Per Click (Cost per Click), este termenul folosit pentru publicitatea facută pe platformele precum Google Ads, Facebook Ads, unde se plătește fiecare click.

Google ADS este platforma care ne permite să afișăm reclame text, grafice și clipuri video în rezultatele căutarilor pe Google, website-urile partenere Google și pe Youtube.

Întrebări Mango

Întrebări frecvente

Facebook Ads este platforma care ne permite să afișăm reclame de diferite tipuri și categorii pe Facebook și Instagram.

Tik Tok, noua platformă socială care domină piața. Avantajul acestei aplicații este publicul larg, care include toate vârstele și categoriile. Acest instrument va contribui la creșterea și promovarea afacerii tale într-un mod eficient. 

Brandingul prezintă două avantaje majore. Te ajută să te diferențiezi și să te faci cunoscut în domeniul tău.

Poți cu ușurință să fii mai plăcut și apreciat de către clienții tăi. Acest lucru îți va aduce nu doar cumpărători fideli brandului tău, ci și mai multe vânzări.

Instagram este printre cele mai folosite rețele de socializare.

Campania și promovarea realizată pe Instagram, îți va asigura un trafic crescut pe site și va crește interactiunea cu urmăritorii tăi, care vor deveni tot mai interesați de brandul tău.