CONTACTEAZA-NE

0774676575

Sfaturi utile pentru Facebook ADS

Sfaturi utile pentru Facebook ADS

-Fii autentic, îndrăznește să faci publică personalitatea afacerii tale! Cu cât ești mai autentic, cu atât reclamele vor deveni mai eficiente. Un punct esențial este de a-ți cunoaște și înțelege publicul țintă! Abordează în mod direct dorințele și motivațiile lor, de asemenea nu ignora barierele care îi împiedică să devină clienții tăi.

-Versiuni diferite de reclamă pentru publicuri țintă distincte! În primul rând, definește conceptul, tema, care îți reprezintă reclama și ceea ce dorești să transmiți publicului țintă prun anunțul tău. Tema poate să fie un concept, o idee, sau chiar o temă vizuală pentru a crea coerență între reclamele talte. Poți găsi  mai multă inspirație publicitară din Creative Shop, sau pune-ți mesajul în mișcare cu un videoclip!

-Aproximativ 82% din traficul mobil este realizat ărin videoclipuri! Facebook oferă afacerii tale diferite tipuri de anunțuri video, destinații de plasare și platforme pentru a ajunge la publicul țintă. Îndrăznește și descoperă  toate modalitățile prin care poți inspira și atrage clienții prin intermediul videoclipurilor.

Add a Comment

Your email address will not be published.